Espura bemiddelt kandidaten met een Hbo/Academisch werk- en denkniveau voor diverse vaste én interim-functies in de food- en agri-sector. Denk hierbij aan posities in foodretail, AGF, tuin- & akkerbouw, veehouderij en sierteelt. Het gaat niet alleen om junior-, medior- en seniorfuncties, maar ook management en directiefuncties.

Functiegebieden:

  • Marketing & Sales
  • Research & Developement
  • Quality Management
  • Operations
  • Supply Chain Management

Espura werkt graag met u samen. Vul hieronder uw contactgegevens in en er wordt direct contact met u opgenomen. U kunt ook bellen naar +316 48 177 134 of mailen naar info@espurarecruitment.nl.

Inloggen

Espura

Espura agrifood recruitment is gespecialiseerd in werving en selectie van Bachelors en Masters voor zowel vaste als interim-functies binnen de food & agri-sector. Ben je net afgestudeerd of ben je toe aan een tweede of derde stap in jouw carrière dan ben je bij ons aan het goede adres. Espura bemiddelt ook kandidaten voor senior- , management- en directieposities.

Wij hebben zelf een achtergrond in de food- en agri-sector en zijn goed op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Daarnaast luisteren wij goed naar de kandidaat én de opdrachtgever. Dat maakt dat wij de kandidaat én de opdrachtgever niet alleen goed begrijpen, maar ook duurzaam met elkaar weten te verbinden.

Dat doen wij op een persoonlijke, betrokken en zorgvuldige manier.

Werk met ons samen, daar zijn we voor!

Jouw succes is ons doel! Onze uitdaging zit hem in het vinden van de juiste duurzame match voor jou als kandidaat en de opdrachtgever en viceversa.

Overtuigd van onze meerwaarde en enthousiasme? Neem dan snel contact met ons op of reageer op één van onze vacatures!

 

Wij beloven

  • Snel te communiceren
  • Onze afspraken na te komen
  • Eerlijk te zijn
  • Onze uiterste best te doen
  • Te doen wat wij beloven

 

Espura

Primair werven en selecteren wij hogeropgeleiden. In overleg met de opdrachtgever voeren wij online assessments uit. Wij doen ook aan executive search.

Vacatures
Food & Agri is de belagrijlkste industriële sector; een zeer belangrijke banenmotor. Wij zorgen voor een duurzame match tussen opdrachtgevers en geschikte kandidaten. 
Kandidaten
Vanuit diverse bedrijven en organisaties is er behoefte aan goed opgeleide kandidaten. Schrijf je in! Wij benaderen en bemiddelen jou voor de volgende stap in jouw loopbaan.
Opdrachtgevers
Onze manier van werken ontzorgt u volledig. Wij werken efficiënt, transparant en sturen op KPI's zoals 'quality of hire', 'time to hire' en 'cost per hire'. Vraag een offerte aan! 
Espura agrifood recruitment gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.